Recordeu! El dijous 2 de febrer tenim més café i antropologia a la Biblioteca del MUVAET

Us recordem que el dijous dia 2 de febrer tenim una nova cita dins del cicle de conferències de ‘Café i Antropologia. Dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia’ organitzades pel Museu Valencià d’Etnolgia, l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) i el Màster Oficial Interuniversitari de Gestió Cultural. Francisco Cruces Villalobos farà una interessant exposició sota el títol “Ritualidades, oralidades, intimidades. Una trayectoria etnográfica por la dimensión humana de las ciudades”, basada en el seu llibreCosmópolis. Nuevas maneras de ser urbanos‘. Teniu tota la informació d’interès en aquest fullet i en l’adreça electrònica https://goo.gl/qKAqpW .

Ja sabeu que l’assistència és oberta i gratuïta. No el deixeu passar i confirmar la vostra assistència en l’adreça electrònica avantrop@yahoo. es

Una vegada més, us esperem a totes i tots!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados