III Edició del curs d’Etnografia. Ensenyant la cuina, dedicada a la “Investigació-acció participativa”

L’Associació Valenciana d’Antropologia inicia la III Edició d’Etnografia. Ensenyant la cuina. A través de diferents cursos pretenem treballar les diferents eines de recerca que han caracteritzat la pràctica antropològica i les ciències socials en general. La nostra intenció és ‘ensenyar la cuina’ (ficar les mans en la massa), és a dir, anar més enllà d’una aproximació teòrica i mostrar de començament a fi com, quan, perquè i què fer amb els resultats.

Investigació-acció participativa(descarregar dossier)
 

En aquesta tercera edició ens centrarem en la investigació-acció participativa. El curs constarà d’una primera part teòrica en la qual antropòlegs i antropòlogues, amb una llarga experiència en recerca-acció participativa, ens aproximaran a aquesta metodologia. La segona part estarà dedicada a l’anàlisi de casos concrets, per tal de veure les seues potencialitats i la seua capacitat transformadora. La tercera consistirà a posar en pràctica diferents tècniques de la IAP per a la seua posterior anàlisi. Finalment, es treballarà amb el material arreplegat i es procedirà a la seua elaboració i a la visualització dels resultats.

Tota la informació sobre el programa, l’organització i la inscripció en el curs en aquest enllaç. Qualsevol dubte per correu electrònic en: avantrop@yahoo.es

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados