Café i Antropologia amb Francisco Cruces el dijous 2 de febrer

Iniciem l’any 2017 amb una nova convocatòria dins del cicle de conferències de ‘Café i Antropologia. Dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia’ organitzades pel Museu Valencià d’Etnolgia, l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) i el Màster Oficial Interuniversitari de Gestió Cultural. En aquesta ocasió, Francisco Cruces Villalobos farà una interessant exposició sota el títol “Ritualidades, oralidades, intimidades. Una trayectoria etnográfica por la dimensión humana de las ciudades”, la qual tindrà lloc el dijous 2 de febrer, a les 18 hores, a la biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Teniu tota la informació d’interès en aquest fullet i en l’adreça electrònica https://goo.gl/qKAqpW .

Com sempre, us recorde que l’assistència és oberta i gratuïta. Us esperem a totes i tots!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados