Ahir, 27 d’octubre, nou seminari de “Café i Antropologia” amb Les Espigolaores

Ahir, a les 18 hores, va tenir lloc el tercer seminari del cicle “Café i Antropologia: dijous antropològics a la Biblioteca del Museu Valencià d’etnologia”. Com sabeu, es tracta d’un cicle obert a tot el públic i que s’organitza en col·laboració amb el Máster Oficial Interuniversitario de Gestión Cultural de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València i amb l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA).

En aquesta ocasió, el col·lectiu de Les Espigolaores va presentar el projecte “Espigolant la Partida de Dalt, Campanar i el Pouet. Femení plural” i van fer una interessant exposició al voltant de les dones, la memòria oral, la invisibilitat, el reconeixement, la identitat, l’horta i el territori. Us deixem algunes fotografies de l’acte!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados