Workshop Agenda TRANSE-AC/PROGRAMA DU SÉMINAIRE TRANSE-AC en la Facultat de Ciències Socials de la UV

Demà, dia 15 de setembre, començarà el Workshop Agenda TRANSE-AC.  / PROGRAMA DU SÉMINAIRE TRANSE-AC, el qual tindrà lloc en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València entre els dies 15-18 de setembre del 2016. Podeu descarregar-vos el programa, en anglès i francès, en els enllaços anteriors.

Aquest seminari està organitzat pel PROGRAMA PESSOA: PROJECT TRANSE-AC, amb la col·laboració de: Université Paris Ouest, Universidade de Lisboa, Departament de Sociologia i Antropología. Universitat de València, Facultat de Ciències Socials. Universitat de València, Vicerrectorado de Cultura. Universitat de València e Institució Alfons el Magnànim.

Us esperem!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados