#LasNavesSobreRuedas del 16 al 22 de setembre del 2016!

El pròxim 16 de setembre comença #LasNavesSobreRuedas.

“Amb aquesta proposta de programació volem fomentar la cultura de la bicicleta i la idea de comunitat, més sostenible. La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar els ciutadans quant a l’ús del transport públic, amb bicicleta i per als vianants i a animar les ciutats europees perquè promoguen aquestes maneres de transport (…). Hi haurà exposicions, xarrades i tallers pràctics. #LasNavesSobreRuedas forma part de la #*SEMvlc16.”

Entre totes aquestes activitats, us animem a participar en la del nostre company de l’AVA, Diego Ortega, la qual tindrà lloc el divendres 16 de setembre a les 18 hores, sota el títol: L’espai ciclista en la nova cultura de la mobilitat. No us la perdeu!

Si voleu saber més, teniu tota la informació i el programa en https://www.lasnaves.com/lasnavessobreruedas-2/

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados