S’ha obert el terme d’enviament de resums al XIV Congrés d’Antropologia fins al dia 15 d’octubre del 2016

Us comuniquem que, des del dia 15 de juny fins al dia 15 d’octubre del 2016, romandrà obert el terme d’enviament de resums al XIV Congrés d’Antropologia que convoca la FAAEE i que organitza, en aquesta edició, l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA).

Teniu tota la informació en la web oficial del congrés, en http://congresoantropologiavalencia.com/ i, més concretament, en la pàgina dels autors/es de les propostes. Dins d’aquesta trobareu les Normes de presentació en http://congresoantropologiavalencia.com/ca/autors-es/normes-de-presentacio/ en la qual s’indica el procediment i extensió màxima del resum (300 paraules), els termes de presentació de les propostes i s’assenyala que un mateix/a autor/a només podrà participar-hi en dos comunicacions diferents. Al mateix temps, l’enviament de la proposta pot realitzar-se tant des de la pàgina «Presentar proposta» en http://congresoantropologiavalencia.com/presentar-abstract/, com des de la pàgina de cadascun dels simposis, ja que al final de la informació sobre cada simposi també s’inclou el botó de «Presentar proposta». La llista de simposis als quals hauran de vincular-se les propostes enviades està disponible en http://congresoantropologiavalencia.com/ca/simposiums-2/

Si esteu interessats a enviar una proposta, recordeu que la data límit de recepció de resums finalitza el 15 d’octubre del 2016!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.